Projektledare bygg och anläggning till THP Produktion AB

Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla med oss på THP Produktion AB? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi en erfaren projektledare till oss inom byggteknik.

Om Tjänsten

Arbetet som erfaren projektledare innebär att ha många samarbetsytor vilket förutsätter att skapa goda relationer och att kunna kommunicera på olika nivåer. Arbetet innebär att planera, leda och ansvara för att projektet genomförs i tid, till den kvalité och kostnad som är budgeterad. Som projektledare styr och samordnas projektets uppdrag och arbetsuppgifter mot mål. Du skapar ett bra arbetsklimat bland deltagarna i arbetsgruppen och stimulerar till nytänkande. Samarbeten och olika specialistkunskaper ses som tillgångar för att ombesörja och för att få projektet att flyta på. För att lyckas med projekt av dessa slag är struktur och planering av största vikt. Därför är kommande projektledare duktig på att skapa en hållbar planering för både sig själv och projekten samt är transparent och kommunikativ gällande aktiviteterna under projektets gång.

Dina uppgifter är att:

 • Ansvara för planering, genomförande, uppföljning och avslut av byggprojekt.
 • Ansvara för tidplaner, kostnadsuppföljningar, rapportering, samordning, dokumentation och kommunikation inom ditt projekt.
 • Genomföra upphandlingar av konsulter och entreprenörer.
 • Samordna projektets olika arbetsuppgifter och uppdrag och se till att allt följs upp.
 • Stämma av projektets alla delar och rapportera till styrgruppen.
 • Se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig.

Meriterande om projektledaren tidigare erfarenheter av:

 • Offentlig verksamhet
 • Kalkylering
 • Upphandling/inköp
 • Projektledarutbildning

Du som projektledare har även:

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
 • Mycket goda kunskaper i Officepaketet och av att jobba i fastighetsrelaterade IT-miljö.

Om verksamheten

THP Produktion AB är ett ungt byggföretag som skapar mervärde för kunder genom vårt helhetstänk och goda service. Vi arbetar med nära kundrelationer och där kunden känner sig delaktig. Vår kompetens är i världsklass när det gäller byggteknik, VVS, el och kvalité där vi hanterar många utmaningar från många olika angreppspunkter. Våra helhetslösningar skapas för våra kunder och som även bidrar till hållbara fungerande samhällen.

Övrigt:

Start – enligt överenskommelse

Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.

Övriga frågor kontakta Oksana Olsson

Skicka in din ansökan till [email protected]

Märk din ansökan med ämnet: Projektledare bygg och anläggning

Välkommen!

 

Senaste job annons:

Senaste Nytt: