VVS Projektör/Konstruktör till THP KLEAA

THP KLEAA har stor efterfrågan att tillgodose kunders behov inom VVS och för att möta den ökade efterfrågan behöver vi fler medarbetare. Vi är stolta över att kunna leverera av hög kvalité ut till våra kunder.

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning med några års erfarenheter inom VVS området.

Är detta du?

Som VVS Projektör/Konstruktör hos oss arbetar vi tillsammans med våra beställare för att leverera rätt produkt till rätt projekt samt hjälpa våra kunder att vara kostnads- och energieffektiva. Du driver projekteringen tillsammans med oss och det innebär bland annat direkt kontakt med kund i hela kedjan från start till färdig produkt. Vi ser även att du är lösningsorienterad för att klara uppgiften.

I tjänsten igår bland annat:

  • Projektering av konstruktion
  • Beräkning av energi, värme, kyla, luft, sanitet samt om möjligt styr
  • Bygg- och projekteringsmöten
  • Representera företaget vid kontakt med externa partner

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett glatt gäng med positiv inställning.

Kvalifikationer

För rollen krävs genomförd utbildning som VVS ingenjör eller motsvarande YTH- utbildning eller praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kompetenser som vi efterfrågar är tidigare erfarenhet av projektering inom VVS, förståelse för byggnadskonstruktion och system, dvs kunna se helheten. Du kommer att projektera, konstruera och beräkna men framför allt rita VVS.

  • System: Valfritt, Cad, autocad, magicad, revit
  • Svenska i tal och skrift.
  • B-körkort är ett krav.

Om dig

För att trivas hos oss vill vi att du är positiv, öppen och har lätt till skratt- då passar du in på vår arbetsplats. Vi har högt i tak och gillar när man tar initiativ och inte är rädd för att ställa frågor. Behöver man hjälp delar vi gärna med oss av vår kunskap och det vill vi att du också gör. Du arbetar lika gärna självständigt som i grupp, är öppen för nya idéer och lösningsorienterad. Du har en förmåga att skapa och bibehålla god kundkontakt och trivs i mötet med människor.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kan utvecklas, genom att med tiden ta dig an mer avancerade arbetsuppgifter. Du får möjlighet att bidra med att skaffa oss nya kunder och därmed styra vilka jobb vi tar. Du blir en del av ett gäng med gott samarbete och framåtanda som har roligt och trivs ihop.

Om oss

THP KLEAA är ett VVS bolag i kommersiella fastigheter och installation. Ventilation. Våra uppdrag består av allt från skolor, vårdcentraler och flerbostadshus. Verksamheten ingår i en större koncern där flera bolag inom bygg aktivt arbetar tillsammans vilket gör detta till en mycket spännande och dynamisk arbetsplats.

För mer information om denna tjänst kontakta Oksana Olsson

Skicka din ansökan till [email protected]

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Märk din ansökan med ämnet: VVS Projektör/Konstruktör.

Välkommen!

Senaste job annons:

Senaste Nytt: