Ljusdesigner med projektledning till THP

Vår resa har precis börjat – vill du bli en del av den?

OM THP

Genom ett av våra dotterbolag i koncernen THP Group som håller med belysningstillverkning inom EU utför ljusplanering i alla slags projekt för kommersiella fastigheter och fastighetsägare. Vi samarbetar med arkitekter och inredare där vi utför ljusprojekt i offentlig miljö. Vi arbetar i processer med mycket ansvar under tillgänglig arbetsledning. Nu söker vi en ljusdesigner med en projektledarroll.

ARBETSBESKRIVNING

Du ingår i vår försäljningsgrupp och rapporterar till närmsta chef. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsaken vara tidplan, ljusplanering, kundsupport, nära kontakt med arkitekter, el-konsulter, presentation och uppföljning. Tjänstens placeringsort är på Datavägen 5 i Järfälla. Heltidstjänst tillsvidare med månadslön.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som ljusdesigner och projektering. Du kommer att arbeta självständigt i våra projekt och ansvara för samtliga delar i processen. Vi värdesätter också din förmåga till sälj och förmåga att sälja in vår verksamhet på bästa sätt. Vi söker därför dig som är utåtriktad, självgående och är duktig ljusdesigner. Du är kreativ och problemlösare som tar kontroll och bidrar med egna visioner i effektiva projekteringar och leveranser till kund. Ditt driv skapar långvariga affärsrelationer som resulterar till nöjda och trygga kunder.

Om detta låter intressant vill vi att du skickar in din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]

Övriga frågor kontakta Oksana Olsson [email protected]

Välkommen in med din ansökan!

 

Senaste job annons:

Senaste Nytt: