Erfaren platschef ROT på THP Entreprenad

Om oss:

THP Entreprenad är ett ungt och dynamiskt byggföretag med snabb tillväxt. Vi är en del av en koncern som består av flera bolag inom olika områden, inklusive el, VVS och försäljning. Tillsammans utgör vi en mångsidig och komplett partner inom byggbranschen.

Vårt huvudfokus är att leverera högkvalitativa byggprojekt inom offentliga lokaler, såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vi är stolta över vår dedikation till att upprätthålla högsta standarder och vår strävan efter att ständigt utvecklas och växa. Vi söker nu en engagerad platschef som delar vår passion för utveckling och som vill vara med på vår framgångsresa.

Tjänstebeskrivning:

Som platschef på THP Entreprenad är du nyckelpersonen som ansvarar för att driva produktionen framåt. Din roll som platschef innebär att du bygger och leder ditt produktionsteam med fokus på att uppnå uppsatta mål, säkerställa god lönsamhet, och leverera projekten i tid och med hög kvalitet. Vårt mål är att genomföra projekt med högsta kvalitet och utan tillbud eller olyckor samt utan fel vid överlämnandet till kunden.

Som platschef har du flera viktiga ansvarsområden. För det första är du ansvarig för att implementera och följa BAS- P/U, leda och styra fuktarbetet enligt projektets fuktsäkerhetsplan för att säkerställa att byggnaden blir fuktsäker och hållbar. Budgetansvaret för ditt projekt är en central del av din roll, där du ska se till att projektet håller sig inom de ekonomiska ramar som är satta. Din roll omfattar också KMA.

För att nå högsta effektivitet och kvalitet i dina projekt är en av dina huvuduppgifter att optimera och effektivisera alla processer. Genom att minimera slöseri och skapa ett kontinuerligt flöde genom hela projektet kan du säkerställa att våra projekt genomförs smidigt och med överlägset resultat.

Kvalifikationer:

  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet som platschef
  •  Erfarenhet av större ROT-projekt
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller liknande disciplin.
  • En civilingenjörsutbildning – meriterande
  • Dokumenterat ledarskapsutbildning – meriterande
  • BAS-U

 

När det kommer till personliga egenskaper, söker vi en platschef för vårt ROT-projekt på THP Entreprenad som är en riktig stjärna på flera fronter. För det första är självgående en nyckelkomponent i den här rollen. Vi behöver någon som kan ta egna initiativ och arbeta självständigt, särskilt när trycket är högt och beslut måste fattas omedelbart. Rollen kan vara varierande beroende på situationen, och det finns dagar när du behöver agera som arbetsledare, så prestigelöshet är en egenskap som vi värdesätter högt.

Engagemang är också en grundläggande egenskap vi letar efter. Vi vill ha någon som brinner för att göra varje projekt till en framgång och som är villig att gå den extra milen för att se till att våra kunder är nöjda. Lojalitet är en annan viktig egenskap för oss. Vi söker någon som är dedikerad till vårt företags vision och värderingar och som är redo att sätta in sitt bästa arbete för att uppnå våra mål.

Projekten vi hanterar kan vara komplexa och utmanande, och det är här din förmåga till problemlösning kommer att glänsa. Vi behöver någon som kan identifiera och effektivt lösa de komplexa problem som kan uppstå under projektets gång, särskilt när det gäller större projekt.

En annan viktig personlig egenskap är organisationstalang. Du måste ha förmågan att hålla ordning och reda på alla detaljer i ett projekt, samtidigt som du prioriterar arbetsuppgifter för att hålla projektet inom budget och tidslinje.

Slutligen är flexibilitet en oumbärlig egenskap, särskilt inom byggbranschen. Projekt kan förändras snabbt, och du måste vara beredd att anpassa dig till dessa förändringar och fatta snabba beslut när det behövs, särskilt i större projekt där tid är av avgörande betydelse.

Om du är redo att ta på dig en utmanande och mångsidig roll där du kan påverka och leda projekt till högsta kvalitet och framgång, och om du delar vår strävan efter att upprätthålla högsta standarder inom byggbranschen, då är detta en perfekt möjlighet för dig att bli en del av vårt team på THP Entreprenad.

Fördelar med att arbeta hos oss:

  • Möjlighet att vara en del av en framväxande aktör inom byggbranschen.
  • Spännande och varierande projekt inom ROT-sektorn.
  • Möjlighet till professionell utveckling och vidareutbildning.
  • Ett team av dedikerade kollegor som värdesätter samarbete och framgång.

Ansökan:

Om du har rätt erfarenhet och drivkraft att ta på dig en nyckelroll i vårt växande företag, ser vi fram emot din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du är den perfekta kandidaten för tjänsten till [email protected]

Övriga frågor kontakta Oksana Olsson [email protected]

Bli en del av vårt framgångsrika team på THP Entreprenad och hjälp oss att bygga framtiden tillsammans!

Start – omgående

Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse och vi tillämpar en provanställning på sex månader.

Senaste job annons:

Senaste Nytt: