En trygg leverantör av byggvaror för ditt företag

Vaelia AB ett leverantör av byggvaror som har utvecklas tillsammans med anställda. Vi har en gedigen och bred arbetslivserfarenhet. Vi vill vara ett företag som får våra uppdrag utifrån professionalitet och att vår nära kundrelation gör så kunder rekommenderar oss som en leverantör för det framtida byggprojektet. Vi har olika typer av byggmaterial på kort tid.

När du eller ditt företag behöver byggmaterial av högsta kvalitet som passar bland annat villor, skolor och bostadsrättsföreningar, kan du hitta det hos oss på VAELIA AB, eftersom vi är ett företag med en gedigen kunskap om byggbranschen. Vårt företag har utvecklats av anställda med lång erfarenhet inom området.

För oss är det viktigt att du känner dig delaktig i hela processen och blir nöjd med arbetet vi utför.

Vi erbjuder olika typer av byggmaterial för både små och stora projekt. Hos oss hittar du allt från badrumsmaterial, dörrar, fönster och belysning till golv och mattor. Vi kan hjälpa dig att installera ett helt nytt kök eller utföra mindre arbeten som exempelvis ljusdesign eller montering av tätskikt. Vårt mål är att hjälpa dig genom hela projektet, från materialval till projektering och montering om du behöver det.

Miljötänk

För oss är det viktigt att värna om miljön och vi vill bidra med det vi kan. Förutom nytt material har vi också återvunna byggmaterial, vilket är bra både för dig som beställer och miljön. Vi erbjuder också nytt material som blivit över, material från felbeställningar och begagnat material i gott skick till mycket lägre priser.

Läs Mer www.byggvaror-stockholm.se

leverantör av byggvaror

Senaste job annons:

Senaste Nytt: