Projektledare till THP Produktion AB

Projektledare till THP Produktion AB

Är du en stjärna på nyproduktion och har rätt driv och engagemang för att ta THP Produktion AB ytterligare steg framåt på expansionsresan?

Vi är ett ungt dynamiskt byggföretag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på offentliga lokaler såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla oss på THP Produktion? Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklingsskede och därför söker vi en erfaren projektledare inom produktion.

Bli en av oss!

Här får du vara med på TPH Produktions spännande resa att utveckla och bygga nya fastigheter oavsett om det är lokaler eller lägenheter. En utmaning och möjlighet som kommer ge dig unika erfarenheter! Du kommer bli en nyckelspelare i organisationen och axla en roll med stort eget ansvar för dina projekt i alla led, från ax till limpa, där du byggprojektleder THP Produktions fastigheter vid nybyggnationer. Vi tror att du som söker har erfarenhet av att ha jobbat minst 5 år i en projektledande roll och att du kommer kunna bidra med din kunskap och expertis. Rollen innebär varierande och utmanande arbetsuppgifter där du samtidigt får vara med och bidra till samhället genom att bygga fler fastigheter.

Om tjänsten

Arbetet som erfaren projektledare inom produktion innebär att ha många samarbetsytor vilket förutsätter att skapa goda relationer och att kunna kommunicera på olika nivåer, med både interna och externa parter. Arbetet innebär att planera, leda och ansvara för att projektet genomförs i tid, till den kvalité och kostnad som är budgeterad. Som projektledare har du starkt mål- och resultatfokus och styr och samordnar projektets uppdrag och arbetsuppgifter mot mål. Du har förmågan att  skapa ett bra arbetsklimat bland deltagarna i arbetsgruppen och stimulerar till nytänkande. Samarbeten och olika specialistkunskaper ses som tillgångar för att ombesörja och för att få projektet att flyta på. För att lyckas med projekt av dessa slag är struktur och planering av största vikt. Därför är kommande projektledare duktig på att skapa en hållbar planering för både sig själv och projekten samt är transparent och kommunikativ gällande aktiviteterna under projektets gång. Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

 • Ansvara för planering, genomförande, uppföljning och avslut av byggprojekt inom produktion
 • Ansvara för tidplaner, kostnadsuppföljningar, rapportering, samordning, dokumentation och kommunikation inom ditt projekt.
 • Genomföra upphandlingar av konsulter och entreprenörer.
 • Samordna projektets olika arbetsuppgifter och uppdrag och se till att allt följs upp.
 • Stämma av projektets alla delar och rapportera till styrgruppen.
 • Se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig.

 

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenheter av:

 • Offentlig verksamhet
 • Kalkylering
 • Upphandling/inköp
 • Projektledarutbildning
 • B-körkort

Du som projektledare har även:

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
 • Mycket goda kunskaper i Officepaketet och av att jobba i fastighetsrelaterad IT-miljö.

Övrigt:

Start – enligt överenskommelse

Anställningsform – Heltid med lön enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök nu. Vänta inte med att skicka in din ansökan utan ser du dig passa för tjänsten så tveka inte.

Övriga frågor kontakta Oksana Olsson Mobil nr: 070 773 58 25

Skicka in din ansökan till jobb@thp.se

Märk din ansökan med ämnet: Projektledare produktion

Välkommen!

THP Produktion AB är ett ungt byggföretag som skapar mervärde för kunder genom vårt helhetstänk och goda service. Vi arbetar med nära kundrelationer och där kunden känner sig delaktig. Vår kompetens är i världsklass när det gäller byggteknik, VVS, el och kvalité där vi hanterar många utmaningar från många olika angreppspunkter. Våra helhetslösningar skapas för våra kunder och bidrar även till hållbara fungerande samhällen.

 

Kategorier: byggprojektledare, byggingenjör, teknisk ingenjör

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på print

Senaste job annons:

Senaste Nytt:

En trygg leverantör av byggvaror för ditt företag

Vaelia AB ett leverantör av byggvaror som har utvecklas tillsammans med anställda. Vi har en gedigen och bred arbetslivserfarenhet. Vi vill vara ett företag som får våra uppdrag utifrån professionalitet och att vår nära kundrelation gör så kunder rekommenderar oss som en leverantör för det framtida byggprojektet. Vi har olika typer av byggmaterial på kort tid.

Läs Mer »