Lediga Tjänster

lediga jobb projektledare

VVS – Montör Till THP KLEAA

THP KLEAA söker nu dig som är VVS-montör och gärna med flera års erfarenhet inom service, installation och renovering. Vi ser gärna att du har god vana att arbeta med exempelvis badrumsrenoveringar och gärna även med nybyggnation. Tjänsten kommer innefatta arbete i hela Stockholmsområdet. Du behöver ha lätt för att kommunicera och ha en god samarbetsförmåga, både internt med kollegor och med kund.

Ansök nu »
lediga jobb ljusdesigner

Ljusdesigner med projektledning till THP

Du ingår i vår försäljningsgrupp och rapporterar till närmsta chef. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsaken vara tidplan, ljusplanering, kundsupport, nära kontakt med arkitekter, el-konsulter, presentation och uppföljning. Tjänstens placeringsort är på Datavägen 5 i Järfälla. Heltidstjänst tillsvidare med månadslön.

Ansök nu »
lediga jobb säljare

B2B säljare inom el och belysning till THP AB

Vi söker nu inne- och utesäljare inom belysning och elprodukter som vill vara med och växa i ett ungt spännande bolag där det finns goda chanser att avancera snabbt i både karriär och lön. Hos oss är den viktigaste anledningen till framgång i branschen sammanhållningen och trivseln på kontoret. Vi tror även på ett eget ansvar där du får möjligheten att vara med och påverka.

Ansök nu »
lediga jobb projektledare

Projektkoordinator till THP Entreprenad AB

Vi är ett ungt dynamiskt företag som expanderar väldigt fort. Vårt fokus ligger på kommersiella fastigheter såsom skolor, vårdcentraler och flerfamiljshus. Vill du vara med och utveckla med oss på THP Entreprenad?

Ansök nu »